Boekhouding voor ZZP

Op deze pagina lees je; 

Review

Inmiddels ben ik meer dan een jaar zzp’er en zit vanaf begin af aan al bij SPEND. Nooit klachten of moeilijk heden gehad, stuurt altijd netjes een herinnering wanneer je iets vergeten bent en reageert snel. Super top echt een aanrader.

Thomas Bults – Young CEO

Welkom bij SPEND

SPEND is de boekhouder met oog voor jouw persoonlijke situatie. Wij genieten er van om belastingvragen voor je uit te pluizen en met een duidelijk en simpel antwoord te komen. Ook zien wij het als sport om te zorgen dat jij zo min mogelijk belasting betaald, binnen de regels natuurlijk.

Wat doen wij?

Wij helpen jou met je BTW aangiftes, aangifte inkomstenbelasting en administratie. Voor elke aangifte controleren wij alle transacties, zo voorkomen we boetes achteraf. Ook adviseren wij je over regelingen en aftrekposten waar je wellicht belasting mee kunt besparen.

Contact via WhatsApp

In onze ogen is het belangrijk om regelmatig contact te hebben en je te herinneren aan deadlines. We hebben het liefste contact via WhatsApp, zodat je altijd snel geholpen wordt. Zowel overdag als in de avonden zijn wij bereikbaar. 

Online boekhoudprogramma

De boekhouding doen wij met het online programma GEKKO. Wanneer je klant wordt krijg je gratis toegang tot de online omgeving en verschillende app’s. Hierin kun je facturen maken of aanleveren, foto’s van bonnetjes uploaden en je uren en kilometers bijhouden.

Voordelen

De voordelen van SPEND als je boekhouder hebben we voor je op een rijtje gezet.

  • Minder belasting betalen
  • Geen fouten dus geen boetes
  • Geen gedoe; lekker ondernemen
  • Snel reactie via WhatsApp
  • Toegang de app’s van GEKKO
  • Lage prijzen
  • Minder snel belastingcontroles (i.v.m beconn)

Wat kost dat?

Wij houden niet van hoge kosten achteraf, dus spreken we een vast bedrag af dat je per maand betaald. Er zijn twee boekhoudpakketten waar je tussen kunt kiezen.